Kategorier
Redovisningsbyrå

Redovisningsbyrå i Stockholm hjälper med det svåra

Erika älskar siffror och driver ett företag där hon utbildar säljare. Hon kan bokföring men lämnar gärna bokslut till en redovisningsbyrå i Stockholm.

Erika älskar sitt jobb som egen företagare. Hon utbildar säljare vilket kan ha med hennes kärlek till siffror att göra. Hon skulle kunnat jobba som revisor eller mattelärare men här hade hon hamnat och det var helt rätt. Hon fick sitt lystmäte av siffror under slutet av dagarna när hon gjorde dagens bokföring.

Det är faktiskt så att det som många andra företagare fasar för, årsredovisning och bokslut, tycker hon är jättekul och hon brukar vanligtvis att göra allt sånt själv. För inte nog med att hon tycker att det är vansinnigt roligt. Hon är även kontrollfreak och litar egentligen inte på någon annan än sig själv.

Redovisningsbyrå får rycka in

Det enda som hon kan ha lite problem med är tiden. Det finns alldeles för lite av den. Företaget får in fler och fler uppdrag vilket är positivt. Men det innebär även att när hon ska göra sin årsredovisning så är kvällarna enda möjligheten och det blir sent. Vilket gör att sömnen blir lidande. Det är inte optimalt.

Så denna gång har hon faktiskt kontaktat en redovisningsbyrå i Stockholm för att ta hand om de tunga bitarna. Givetvis ska hon gå igenom allt noga innan hon lämnar över. Men personen hon anlitat är en gammal kollega och en av dem hon kan lita på. Det kommer att bli en prövning för hennes nerver även om hon vet att det blir jättebra.

Ta reda på mer genom att besöka: redovisningsbyrån.nu